inlägget skrivet: 17:11:07 - 2011-08-31

Lunch på stan

Idag är kanon väder i trollhättan, så fort vi vakna så gick vi till arbetesförmedligen. Bokade lite möten, berättat att jag har flyttat osv. Sen tog vi en lunch på stan. Nu är Jonas på 5kamp med skolan. Grabbarna kommer förmodligen hit efter. Jonas skrev upp mig på någon lista så jag också skulle få komma in på studentstället, där alla fattiga studenter super! haha. Så ikväll blir det partaj trots min huvudvärk!

Måste städa här hemma och hitta något att ha på mig ikväll!



     inlägget skrivet: 00:29:03 - 2011-08-31

Två bilder från turkiet

Just nu har jag väldigt tråkigt..
Finns inge bra på tv, jonas är på fest uppe i elefanten och min film jag håller på ladda ner tar hundra år. Efter filmen ska jag nog lägga mig i sängen och läsa tidningen jag köpte idag. Har egentligen ingenting vettigt och skriva.

två bilder från turkiet



     inlägget skrivet: 18:56:35 - 2011-08-30

En sväng på stan

Kom precis hem från stan. Gick ner med jonas, fast han svängde av vid skolan för att han skulle på nollning. Jag fortsatte handla lite innan jag tog bussen hem. Köpte ett linne, underkler, penslar, vax och lite krokar till badrummet.
Nu tänkte jag börja med maten och sen gå ut på en promenad, dock inte samma väg som senast. Jonas fick höra igår att det är en väg man absolut inte ska gå själv på kvällen. Så ikväll blir det andra hållet om jag inte ska ut med jonas och hans nya vänner.


Färgade håret här om dagen, väldigt nöjd!



     inlägget skrivet: 01:41:31 - 2011-08-30

Eviga regn


Turkiet-bilder!

Jag har funderat på om vi har flyttat till den där twilight staden, Det regnar nästan hela tiden..
Det är sol i en timme och sen kommer alla äckliga regnmoln.. Hoppas det blir bättre väder snart :) Älsking kom hem för någon timme sen. Han har varit ut med sina vänner. Jag blev hemma jag :) skönt.

Idag har jag pratat med pappa om filippinresan i vinter, åker förmodligen i slutet på november och kommer hem mitten på januari, blir en lång resa nu när jag inte har någon skola att tänka på. Dock skulle jag ha stannat längre om jonas var med. Men nu blir det tyvärr bara jag som åker på grund av att det krockar för mycket med jonas skola!

     inlägget skrivet: 13:17:41 - 2011-08-29

Vardagsrum bild

Jonas gick till skolan för någon timme sedan. Tur att jag gick upp samtidigt som han, hade helt glömt bort krebo skulle komma och fixa toaletten idag. Nu väntar jag bara på att grannen ska komma över med dammsugaren som hon har lånat. Tänkte städa, fixa mig och sen knalla ner på stan och arbetsförmedligen :)


Knäppte precis en bild på vardagsrummet, vi är inte helt klara med lägenheten. Det är mycket små fix som man inte tänker på. Men så här ser en del av vardagsrummet ut just nu :) (stolarna som står framför spegeln ska ner i förrådet snart)

     inlägget skrivet: 02:40:10 - 2011-08-29

Sista helgen

Sista helgen i Gävle försökte jag umgås med alla så mycket som möjligt. Nattbad på gävlestrand, Kinamat med med fb en kväll, taco-filmkväll-sleepover med mina andra fina tjejer, oldsaints och natt bad på fjärran, middag ute i bästa trödje, mys med familjen. Hann dock inte säga hejdå till alla vänner jag vela säga hejdå till, men thats life :)


Vår älskade cale var i sverige och hälsa på.
























     inlägget skrivet: 01:54:14 - 2011-08-29

Trödje

Sitter här och har tråkigt just nu. Jonas har ändå gått och lagt sig (han börjar ju skolan imorgon) så jag passade på att gå igenom lite bilder. Nu i sommras så åkte jag Richard och Jonas ut till trödje i några dagar. Har massa bilder sen dess :)






















     inlägget skrivet: 01:16:49 - 2011-08-29

Backstage

Igår kväll blev det en sväng på stan. Men eftersom det är 20 på nästan alla ställen på lördagar så gick vi till ett ställe som heter "backstage" här i trollis. Men dit skulle vi inte gått... Först och främst var det nere i en sliskig källare. Såg mer ut som en soptipp. Det var hårdrockare som var dränkta i svett och öl. Men musiken var värst. Om en gammal alagare skulle åka in med sin bil på ett zoo och köra över alla djur samtidigt så skulle det låta bättre. Värsta jag har hört. Ända fördelen var att alkoholen var billig :) Vi blev inte kvar där länge alls, vi över till subway och delade på en macka istället och sen tog vi en taxi raka vägen hem.


aldrig mer

     inlägget skrivet: 02:27:24 - 2011-08-27

Överby

Idag åkte vi till överby och handla lite nya grejer. Ligger en liten bit bort men det är jätte stort köpcentrum. Där finns det mesta, dom har ju inte alla klädaffärer nere på stan. Köpte mig en höstjacka, skor, smink, plattång, ett gäng tröjor, några linnen och en skjorta. Jonas passade på att fylla i sin garderob med nya kläder.

Sen runt 7 tog vi bussen hem till myslägenheten vi har här, nu är den snart klar. Ska försöka få tag på krebo så att vi kan få ett förråd så snart som möjligt. Tänkte ställa ner lite saker som tar för mycket plats i hemmet.

Imorgon jag in på arbetesförmedligen en sväng och sen ska vi ner på stan och köpa alkohol inför kvällen.


igår kväll


ikväll

     inlägget skrivet: 04:30:28 - 2011-08-26

Vi lever

Nu bor vi i trollhättan, det känns konstigt men bra. Jasmina, Madelen och Lena åkte igår så nu är vi helt själva! Vår lilla lägenhet börjar lika något. Det tar ju ett tag innan man blir helt nöjd. Kommer säkert flytta omkring lite grejer igen. Ska iallafall upp med lite grejer på väggarna imorgon. Dom 2 senaste dagarna har vi bara fixa och trixa i lägenheten. Men idag har vi gått runt i stan, haft en myskväll och blev en timmes promenad på kvällen, skönt! 
Imorgon blir det fix med lägenheten och åka till överby!



     inlägget skrivet: 04:57:45 - 2011-08-22

Time to move

Fortfarande vaken, om ungefär ett dygn är det dags för flytt till trollhättan! 19år i Gävle, och nu ska jag helt plötsligt flytta. Overkligt men allt för mitt hjärta! Inte nog med att jag kommer sakna familjen och vännerna så kommer jag sakna våran fina lägenhet på öster, tryggheten.