inlägget skrivet: 14:47:03 - 2012-04-18

Ensam hemma

Här stod det still minsann. Har haft fullt upp precis hela tiden, det tar på krafterna trots att man inte har ett jobb eller en rutin. Började med en vecka i Gävle. Hade en sjuuukt rolig födelsedags fest, sjukt nöjd är jag! Efter en veckas firandes åkte vi hem till Trollhättan. Både Sara och Annika följde med ner hit. Vi hade några mysiga dagar med dom. Åkte bland annat till Ullared och fyndade. När dom åkte hem till Gävle kom Jonas underbara mamma Lena ner hit till oss. Men hon åkte hem tidigare idag.

Jonas är i skolan just nu men han slutar nog när som helst, så jag är ensam hemma.
Känns konstigt att vara ensam här hemma och inte ha något att göra eller någon att prata med. Mobbad tjej

     inlägget skrivet: 23:10:13 - 2012-04-02

BÄSTA

Fredags kväll gick jag ut och mötte Sarah som hade varit med Emma. När jag kommer till porten ser jag Richard, Annie, Kin och Jens. Jag börja såklart gråta och trodde jag drömde. Blev verkligen hur GLAD som helst. Att dom har planerat det där i veckor. Såklart visste både Jonas och Sarah om det här. Även folk hemma i Gävle. Så himla sjukt, vi körde på en dricka/spelkväll hos oss.
Lördagen blev en sväng på stan innan festen började på riktigt, började hemma hemma hos oss innan vi gick iväg till Lipz och sen körde vi efterfest hos oss igen.
Tack alla ni som är inblandade, så jävla fina människor!