inlägget skrivet: 11:25:30 - 2011-11-25

Walk of fame

Här händer det ingenting speciellt just nu. Har fixat och donat inför våran miniresa imorgon och inför flytten som sker snart. Har fått in så sjukt bra sovrutiner också. Det kanske låter konstigt, men det är så himla skönt att somna och vakna i tid för en gångs skull. Morgon pigg har jag blivit i samma veva. Fantastiskt!

Igår blev det en promenad med min fina efter jag hade varit på gruppmöte på arbetsförmedlingen.

     inlägget skrivet: 14:20:04 - 2011-11-21

Sprider planer






Idag har jag spridit lite planer med Annie och Moa. Dom kanske kommer till mitt trolleland redan nu i helgen :) Annars har jag gått på en promenad idag, hunnit städa och lagat mat också. Nu ska jag kika på några fler avsnitt av andra avenyn som jag har börjat kolla på igen, haha!

     inlägget skrivet: 05:35:29 - 2011-11-19

Ful och bölig en lördag morgon

Fastnat framför datorn inatt, läst igenom massa bloggar och kollat på filmen a little bit of heaven. Herre min skapare vad jag grät. Som tur väckte jag inte jonas med mitt hysteriska gråt. Blev sånt där riktigt låta-högt-gråt.. haha! Vet inte hur jag ska förklara, men hur som helst var jag ful och bölig.

Sen hamnade jag på en blogg som var väldig intressat. Dock skit hemsk. Om det är på riktigt eller inte har jag ingen aning om. Men bara tanken av att det finns flickor som lever så är otäckt. Tacka gudarna för att jag har det bra här i livet!

En muslimsk tjej som måste leva ett fängelse liv för att hedern betyder allt i min familj.


     inlägget skrivet: 02:03:41 - 2011-11-18

sweetest thing

Det här må vara det sötaste jag har skådat..




     inlägget skrivet: 20:11:49 - 2011-11-17

sweet as candy


     inlägget skrivet: 02:19:36 - 2011-11-17

Torsk

Idag kom Jonas.j över och kika på film och spela kort med oss. Jag lyckades förlora på både chicago och plump. Det sög, men annars var det trevligt här. Godis och loka på det, så blev det en bra onsdag med the jonas brothers.

Jonas gick precis och la sig och jag hade tänkt göra detsamma strax. Men först ska jag lägga över massa musik till mobilen som kommer behövs till resan som sker om 13 ynka dagar. På tal om resa så åker jag och älskling ner till ullared nästa helg. Ska bli skoj med en liten roadtrip :)



     inlägget skrivet: 01:49:54 - 2011-11-16

Liv utanför fönstret

När jag sitter vid datorn så kan jag ser ut ner på gatan och det händer nästan alltid någonting spännade. För någon vecka sedan var det filminspelning, förra veckan ändå så kom det fullt med poliser för det pågick en misshandel, igår var det en fullgubbe som tappade kopplet när han var ute med hunden. Så han fick jaga hunden och hade sprit flaskan i högsta hugg samtidigt. Stackars hunden som sprang för livet! haha

Sen så har vi ju Magnus Åbergs gymnasiet precis utanför oss. Det ligger bara 15 meter ifrån vårat hus. Och idag fick några satungar för sig att röka på utanför skolan... Märkligt område vi bor i!


     inlägget skrivet: 22:45:57 - 2011-11-15

Lata dagar

Var utan sömn i natt så jag fick och la mig runt 10 på morgon och tänkte sova 3 timmar så att jag skulle bli trött tills kvällen. Men vad gör jag istället? Jag rå däckar och vaknar när jonas kommer hem från skolan vid 5... piggast i världen nu. Räknade ut att jag åker till min fina far om 2 veckor. Ska bli så skönt med sol, pappa och att bästa johanna kommer också. Känner på mig att det här kan bli hur bra som helst :)

Idag har vi bakat lussebullar. Som vanligt blev dom jätte goda men så jävla fula. Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med min fina.

     inlägget skrivet: 07:49:37 - 2011-11-15

Godmorgon

eller godnatt.

Igår vakna jag alldeles för sent så vi satte igång och storstäda så fort jonas kom hem från skolan. Sen åkte vi ute till överby och storhandla på kvällen. Nu har vi full kyl och frys tack vare far min. Min pappa är en hjälte minsan!

Idag är jag på jätte bra humör trots att jag har varit utan sömn. Gjorde iallafall gröt och mackor till älskling när han vakna. Tände massa ljus också eftersom det är så mörkt ute.

Nu ska jag dricka kaffe och läsa tidningen. Så intressant liv.... not pot

     inlägget skrivet: 01:31:00 - 2011-11-14

get rich or die tryin'

...som 50cent skulle säga!
Känner mig en aning emo idag också. Har sån hemlängtan till mina vänner och familj. Vill bara ligga i sängen och grina ihjäl mig en stund. Idag är en sån där dag ingenting blir som det ska eller ingenting fungerar som man vill. Dessutom ligger ekonomin inte på topp just nu. Så imorgon ska jag vara på försäkringskassan och kriga för mina pengar som jag inte har fått ännu.. haha!

Ska nog bli gangster som 50cent istället.

     inlägget skrivet: 02:09:02 - 2011-11-13

Det står still

Idag har jag inte gjort ett skit, gått utanför dörren en gång för att gå till hemköp för att handla lite. Har varken pengar eller lust och göra någonting trots att det är lördag. Fast när men är arbetslös så är det lördag hela veckan egentligen. Sitter och letar jobb nu som vanligt. Men händer ingenting speciellt på den fronten. Känns dumt om jag skulle lyckas få ett jobb nu precis innan jag åker till filippinerna i 2 månader.


Idag har jag jätte mycket hemlängtan faktiskt. Det var sötaste lilla Naijas dop och jag hade så gärna vilja varit med på det. Saknar familjen och vänner lite extra mycket idag också. Saknar till och med våran finaste lägenhet på öster. Så ska bota mig själv med att boka biljetter till Gävle tills januari. Det är mycket skönare att ha ett datum. Så man vet när man kommer till Gävle igen :)


     inlägget skrivet: 14:54:31 - 2011-11-11

Blogg

Det här med blogg är ganska fånigt egentligen om man ändå inte bloggar om något speciellt. Det är roligt att läsa andras. Men att skriva själv känns så fånigt. Jag skriver en liten del om vad jag gör om dagarna. Varför? ingen aning. Mycket märkligt må jag säga.


Fan så patetisk jag är idag, var tvungen att göra robinson frågorna som fanns på hemsidan. Självklart blev det fullpott. Fan så patetisk!

     inlägget skrivet: 17:58:38 - 2011-11-10

Krångel


Har fixat massa papper från sj, västtrafik och försäkringskassan idag. Efter mycket om och men så ska vi få tillbaka pengar för alla förseningar och att dom har tagit för mycket betalat sist jag var i Göteborg. Svängde in på åhlens en snabbis när vi var på stan idag. Kikade på lite grejer jag lär köpa innan filippinresan. Datafodral, hudkrämer, cocosoljor och sånt :)


Fattar inte när folk säger att det är så mysigt med höst.. Det är kallt, blött och mörkt ute. + att det är äckliga maskar på gatorna.

     inlägget skrivet: 16:16:55 - 2011-11-09

Göteborg

Har haft kusinerna och lillasyster på besök under deras höstlov. Men nu har alla tråkigt nog åkt hem. Jasmina åkte tillbaka till Gävle igår så vi åkte till Göteborg och hängde innan hon skulle hem. Eftersom hennes tåg gick därifrån.

Nu är det bara jag och älskling här hemma. Jonas är ledig så han sitter och kikar på tv. Medans jag sitter och pillar på min julklapp jag fick redan igår. Fick en ny dator av världens bästa pappa. Sen så är det bara 19 dagar kvar tills jag åker ner till han föresten. Tiden går så sjukt fort nu för tiden.