inlägget skrivet: 22:32:34 - 2012-03-27

Dåligt tillfälle att bli sjuk

Imorse när jag vakna var jag inte alls kry. Feber och huvudet känns jätte tungt. Blev ingen träning men kände att jag var tvungen att gå ute i det fina vädret. Folk gick i bara shorts och linne, så det kändes verkligen som sommar. Så det blev en promenad nere vid vattnet. Jonas kom precis hem med huvudvärkstabletter, veckorevyn och hårfärg. Min pojke han kan han! Nej nu ska jag fortsätta vila. Så får vi hoppas på att det är borta innan torsdag.

     inlägget skrivet: 03:09:32 - 2012-03-27

Karamell skål

Ännu en sömnlös natt, men ikväll ringde min fina vän Sarah upp mig. Pratade bland annat om torsdag. Då hon kommer hit och ska mysa med oss. Blir nog en hel del trevligheter när hon kommer. Egentligen skulle ju Emelie också komma hit, men hon fick förhinder stackarn.
Jag sitter här som vanligt och letar fina grejer till nya lägenheten. Tänkte få in lite mer färg. Vi har ju alltid varit tråkiga och kört på svart och vitt. Fasnade iallafall för två söta karamell skålar. Inte för att vi får äta godis. Men det kan ju vara fint att ha ändå. haha! 


     inlägget skrivet: 21:07:16 - 2012-03-26

Smått och gott till lägenheten

En påminelse till mig själv

     inlägget skrivet: 20:38:11 - 2012-03-26

Allting blir bättre

Igår hängde vi vid spikön hela dagen, satt verkligen och njöt av solen i flera timmar. Mot kvällen spelade vi bingo och jag lyckades vinna även denna helg. Gött!
Idag har vi hängt på stan och ute i Överby. Unnade mig ett par nya jenas när vågen visade att jag gått ner 9 kilo. Nu myser vi i soffan och planerar lite saker som skulle behövas till nya lägenheten! Längtar så himla mycket.

     inlägget skrivet: 15:21:15 - 2012-03-26

Bra start på dagen

Igår satt vi ute vid vattnet i flera timmar, så himla skönt väder igår, vi satt till och med i linne båda två. Klockan 7 var det dags för bingo som vi alltid spelar varje söndag, gammel paret som vi är :) Jag lyckades vinna 100kr iallafall. Men kom inte fram när jag ringde.
Idag när jag ställe mig på vågen så var jag 9 kilo lättare sen vi började med träningen och dieten. Så det var en bra start på den här dagen. Idag är det planerat att vi ska ner på stan en sväng och sen överby.
Puss

     inlägget skrivet: 12:48:43 - 2012-03-25

Fint runt halsen


Den här fina skulle jag vilja ha runt halsen
Denna finns att köpa här!

     inlägget skrivet: 23:51:31 - 2012-03-24

Hemgång

Igår blev det en sväng på stan med lillasyster och sen mot kvällen mötte jag upp Matilda så knalla vi iväg till Madde där vi fira hennes pojkvän med lite folk. Därefter interpool och saints innan jag tog bussen halv två för att börja packa... Imorse var jag så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men tvingade mig till stationen och rulla hem mot trollhättan. Stannade i Göteborg en timme och snabbt in på älskade lagerhaus. När jag kom hem hade jonas fixat mat, sen dess har vi bara myst i soffan. Ska gå och lägga mig alldeles strax.

     inlägget skrivet: 22:54:30 - 2012-03-22

Stressigt men bra!

Har det så bra här hemma i Gävle. Igår kväll mötte jag upp pojkarna på allstar för att kolla på matchen. Vi hade verkligen jätte trevligt. Jag som inte ens är insatt i hockey tyckte det var hur skoj som helst att brynäs gick vidare. Efteråt kände vi för att fira lite. Så vi gick hem till Andreas och att dom skulle ta en öl eller så. Men självklart kom spriten fram när ölen var slut, haha! Spelade super mario hela natten, så jävla bra kväll. Slutade med att jag tog 6 bussen hem i morse.

Efter några timmars sömn mötte jag upp Sara på stan, åkte ut till bästa Lena och Lars ute i Ockelbo. Blev bjuda på mat och hade det trevligt. Efter det satte vi oss på java en timme innan vi gick iväg till Annikas jobb. Och nu sitter jag här hos mamma och planerar födelsedags festen!
Kan inte förstå att snart bor vi äntligen här igen, lycklig tjej!

     inlägget skrivet: 03:44:38 - 2012-03-21

Önskelista



Ifall ni undrar.. höhöhö

     inlägget skrivet: 15:29:12 - 2012-03-20

Dagarna flyger förbi

Dagarna här i Gävle bara flyger förbi. Igår hängde jag på interpool med mina fina vänner. Idag är det planerat ett vi ska gå någon runda på stan och sen ta en fika mot kvällen.
Vi fick väldigt bra nyheter angående lägenheten jag var och kollade på!! Dom har lovat att vi ska få den, men ingenting är bestämt förens kontraktet är påskrivet. För man vet aldrig vad som skulle kunna hända :)

Våran dag idag, saknar prinsen!

     inlägget skrivet: 01:09:11 - 2012-03-19

Trödjemys med bästa

Sovmorgon-bilåkande-trödje-kubb-mat-kaffe-tv-skratt-kortspel-väldigt mycket skratt.
Fin dag med fina människor ute i trödje!

     inlägget skrivet: 22:30:58 - 2012-03-16

Gävle

Resan till Gävle började 5 imorse. Sov inte en blund innan jag åkte heller. Så har varit varken alldeles för länge nu. Kände många gånger att kroppen skulle ge upp och att jag skulle svimma. För direkt när jag kom fram så var det raka vägen till sätra, In i duschen, ner på stan inom en timme, 2 timmars möte och sen ut till min lilla prinsessa i Järbo. Sen sandviken, gävle, hem till mammas kompis och nu äntligen hemma hos mamma med min fina syster. Ska äntligen få sova nu!

     inlägget skrivet: 14:09:22 - 2012-03-15

Arbetsintervju

Jag är så nervös så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Men jag ber till gudarna att det ska gå bra och att det flyter på. Jag är så rädd ifall jag inte vet vad jag ska svara på en fråga haha! Men ska ska nog gå bra. Wish me good luck!

     inlägget skrivet: 16:38:10 - 2012-03-14

Mitt livs bästa beslut

Ett av mina bästa beslut jag gjort i mitt liv var jag när bestämde mig för att åka ner till mormor och släkten. Jag har så länge velat gjort det. Men har aldrig vågat riktigt. Jag blev välkommen på ett sätt jag aldrig blivit förr. Dom stog med öppna armar och var överlyckliga för att jag kom. När dom såg att jag rulla in me bilen så sprang dom mot bilen och hoppa in direkt. Massa pussar och kramar fick jag. Jag börja ju gråta såklart töntig som jag är! haha

Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig hur dom bodde eller hur dom hade det. Eftersom dom har flyttat ifrån det hus som de bodde i när mamma var och hälsa på för ca 7 årsen. Så ingen av oss här hemma visste ju.Jag blev lite ledsen när jag såg hur dom hade det. Men dom var bara tacksamma för att dom hade tak överhuvudet.
Jag hade med mig massvis med presenter. Jag hade verkligen med mig allt möjligt för jag visste ju inte ålder på någon. Men det blev en hel del leksaker, skolmaterial, hår produkter, kläder. Alla små kusiner var lite blyga i början men sen tackade dom och tog imot glatt. Jag blev kallad för santa claus ett tag när jag delat ut.
Jag hade inte heller riktigt bestämt mig vart jag skulle sova. För jag vela inte tränga mig på och ta massa plats. Jag sa flera gånger att jag skulle kunna ta in på hotell. Men dom vägrade, dom vela att jag skulle bo hos dom. Så det gjorde jag också. Dom sov på golvet för att jag fick en säng för mig själv. Även fast jag sa till 1000gånger att dom skulle komma och lägga sig hos mig. Till slut la sig mormor med mig iallafall!

Inte ens hälften av alla kusiner!
Från att två kusiner så hade jag ca 30st till, underbart! haha

Mostrar på varsin sida av mig!

Alla ÄLSKADE systemkameran!

Moster, mormor och morbros fru!

Mina älsta kusiner, jag har nästan bara pojkusiner.
Fina moster
Tog med hela släkten till ett badställe där dom inte hade varit förut. Dom var verkligen helt överlyckliga för att dom fick komma dit. Så det blev en hel dag där med. Deras lycka gjorde mig så himla glad!
Dom älskade min rosa lilla dator också. För att jag hade massvis med filmer som dom inte hade sett förr. Här ser ni en bild på hur alla kollade på rise of the planet of the apes. Även om dom inte bodde så värst fint så hade jag absolut inga problem med att sova där. Det är as svårt att förklara. I vanliga fall hade jag nog tyckt att det var lite jobbigt att sova i ett rum där det knappt är något fönster bara en liten träskiva. Eller att det inte fanns en riktigt badrum. Toaletten var bara en toa i ett hörn och en hink man kunna spola med. Jag tyckte SÅKLART synd om dom. Men den var inga problem för mig att göra så. För jag vela inte värka "för fin" för deras hem om man säger så. När jag skulle åka därifrån grät nog alla, usch det var verkligen hemskt! Men nu har jag många av dom på facebook så vi kan prata lite då och då!


Nej nu måste jag iväg till friskis! Puss

     inlägget skrivet: 15:48:21 - 2012-03-14

Kaffemys i solen

Vi har jätte fint här nere i söder. Så vi tog med lite kaffe och satte oss på gården och mös lite. Har även gjort jonas fin i håret också. Rakade på sidorna och lite sånt. Kikar på lyxfällan just och ska hoppa i träningskläderna snart och gå iväg till friskis och svettis. Efter det måste jag hem och förbereda mig inför arbetsintervjuen som jag ska på imorgon!

     inlägget skrivet: 21:48:12 - 2012-03-13

Tvkväll



Idag har jag bara städat hela lägenheten och varit på ett pass på friskis och svettis. Jonas var snäll och mötte mig på hemvägen. Har precis käkat mat och kollat på top model. Nu är det lyckan i LA och sen direkt efter bigbrother. Tv kväll med andra ord!

     inlägget skrivet: 13:41:22 - 2012-03-13

Fixar och donar

Sen jag vaknade jag har planerat inför min födelsedags fest i Ockelbo och lite inför mina damer som kommer ner hit till Trollhättan. Sen åker jag ju till Gävle nu på fredag och stannar en vecka. Vi ska samlas hos Emelie allhopa på lördag och ha myskväll. Det ska bli så härligt att då umgås med mina fina vänner och min älskade familj igen :)
På tal om Gävle, så ska jag gå på två lägenhetsvisningar där också. Vi har egentligen bestämt oss för den ena. Men vill åka dit och kolla. Sen får vi hoppas på att det bli vi som får den! Nej nu ska jag storstäda lägenheten och äta lunch innan jag drar på min träningskläderna!
Bilder från Jonas 20års dag!





     inlägget skrivet: 02:01:40 - 2012-03-13

Träning och viktnedgång



Nu har träningen verkligen blivit en rutin i vardagen. Det är hur skönt som helst! Nu har jag blivit av med 10cm rund magen och är 5kilo lättare efter 42 dagar med LCHF. Här på bloggen har det inte hänt allt för mycket. Men på pappas begäran så ska man ta tag i det här också. haha! 

Sötsug och småätande var mitt stora problem i början. Men försvinner mer och mer. Sug efter pasta, ris och potatis har inte varit några problem för mig. Men däremot har det varit jonas svåra del. Men han har klarat sig! Ingen av oss har fuskat än ända gång och vi är så stolta så.