inlägget skrivet: 10:35:02 - 2011-10-30

Kusin besök

Idag är jag så där extra glad. Mina efterlängtade kusiner kommer hit runt 6 tiden + att jag vaknade klockan 9 helt av mig själv. Nu ska jag fixa och dona lite medans Jonas ligger och sover. Sen ska vi storhandla och sånt.



     inlägget skrivet: 00:46:03 - 2011-10-28

Robinson

Vad har gjort en dag som denna? Drog med mig älskling på en powerwalk, solat, ätit glass och kollat på bästa robinson. Som jag älskar!! Jag blir tokig när jag missar ett avsnitt. Tvingar mig själv att INTE kolla aftonbladet varje gång jag missar. (För där står det såklart vem som har åkt ut haha)

Nu ska jag se vad hemmafruarna har att erbjuda för drama den här gången. Sedan bums i säng. Har gått och lagt mig så jädras sent alla andra nätter. Så ikväll är det jag som ligger i sängen före klockan 2. För imorgon ska jag söka jobb i överby! heja mig




     inlägget skrivet: 03:53:59 - 2011-10-26

Bråk på gården

Hur risig är jag inte egentligen? Skulle gå och lägga mig för en stund sen. Men sen hör jag att det är skit mycket folk utanför oss som bråkar och slåss. Så jag gick ut och rökte bara för att få höra vad dom bråkade om. När jag väl kommer ut står det 5 grannar på andra sidan gården som också röker och tjuvlyssnar. HAHA!! Men precis när jag kom ut så gick dom till baksidan så man kunna inte se vad dom gjorde. När ciggen var slut så kom dom tillbaka till framsidan, så jag stog och höll i ciggen och låssades som jag inte var klar bara för att få se/höra lite till. Men då pratade dom ett helt annat språk. Så jag fattade ingenting ändå.

Ibland bara älskar jag mig själv för att jag är så ful när det kommer till sånna där saker. Gäller samma sak när jag ser ett bråk på stan eller om det är massa poliser samlade på ett ställe och ska göra någonting. Så jävla spännande ju! Kommer aldrig glömma peace and love 2010 när jag och norling sprang efter en ambulans bara för att se vad som hade hänt. Fulingar!

Hur som helst är jag iallafall alldeles för pigg för att gå och lägga mig nu...


Action på Thorén

     inlägget skrivet: 22:37:58 - 2011-10-25

Syster

Nu hänger vi här i soffan som vanligt. Jonas ligger och pluggar och jag planerar lite inför nästa vecka. Snäll som jag är betalade jag lillasysters tåg hit ner till trollhättan. Hon kommer dagen efter mina kusiner kommer hit. Ska bli så mysigt att ha henne här i 8 dagar. Så det blir absolut inge halloween partaj detta år för mig, blir skräcksmaraton och godis med lillen.




     inlägget skrivet: 17:07:05 - 2011-10-25

Arbetsförmedlingen

Hängt på arbetsförmedlingen idag igen och gått igenom mitt cv, och min jobbcoach var jätte nöjd med det. Så det var gött :) Efter det gick jag ner på stan och köpte en tröja och lite annat. Kom precis hem, lyssnar på musik och ska strax sätta igång storstädningen :) Är på sånt där städahumör fast ändå skit glad. 





     inlägget skrivet: 22:50:23 - 2011-10-24

Högstadiet

När jag var Gävle så samlades vi hos Emelie en kväll och skulle kolla på bilder och filmer som micha hade hittat sen vi gick på steneberg. Det slog mig då hur gamla vi har blivit...



Jag vill fortfarande gå i högstadiet, ha katarina och christina som mentor, halv sova på dom hårda bänkarna som var i korridoren, köra inte nudda mark i klassrummet, smita ut på rasterna för att röka med emma berglund, fylla fönsterbrädan med våra cola burkar, se när alex blir plågad av sebbe, springa in till träslöjden när man egentligen hade syslöjd, sitta på musiken och göra allt som inte har med musik att göra, skrapa ihop en 10 så att man hade råd med mackorna i caféterian, skrika på lärarna när man inte förstod (stackars er, förlåt!), springa in till rektorn så fort man vela klaga på något, tävla ner till skolsyster så man kan få sitta på dom sköna sofforna, påpeka vaktmästar-uffe om hans längd, heja på janet när hon kommer med småttningarna, när öron och ögon växte så fort man hörde att det var bråk på skolan, på bilden när man tjatade på christina om att få sitta utanför klassrummet, när vi hade christian som lärare i hemkunskap och fick göra DJ-paj, gå till brynäsfrukt för där var det myckt billigare godis än time, skrev en insändare till gd när någon sa att steneberg var skit skola, bli arg på stackars marek så fort man förlorade på gympan, när man slutade vara med på gympan och istället låg på dom stora mattorna, varje gån gång man låssades vara sjuk eller ha mens bara för att gå på promenad istället, varje gång man inte kom in i gympa salen och stod och panka på dom röd dörrarna ihop om att marek skulle komma, vår fina 75.000kr check som hängde på väggen, ha 3 minuters promenad från skolan, när man sa att man skulle plugga/leta böcker inne i biblioteket bara för att man skulle få sitta vid datorn och logga in på msn/gavlefesten, ögon brynen var mindre än sytråd, hängde utanför hemkunskapen så att man kunna få en muffins av pararell klassen, läsa roliga tidningar inne i skolsyster rummet, sura-mattant-margareta, lekte med städtanternas grejer när dom inte såg, barcelona resan, prao platserna med alex, 7an när allting var nytt, 8an när saker och ting började bli komplicerat och 9an när man trodde att man ägde hela skolan.
















     inlägget skrivet: 21:53:22 - 2011-10-24

Powerwalk och sallad

Idag har jag fetaste träningsvärken i benen. Var ute på powerwalk i går och i förrigår. Jonas och jag har fått för oss att det är jätte skönt. Men satan så ont jag har i benen idag.

Idag har jag hängt på arbetsförmedlingen lite över en timme. Sen kom jonas så knalla vi ner på stan och kika inne på oden. Men hittade ingenting speciellt. Så istället gick vi hem och gjorde as mycket kyckligsallad. Så nu har vi så det räcker och blir över ett tag.

Jonas ligger i soffan och pluggar som vanligt. Och jag funderar på om jag har råd att beställa lite nya kläder. Men innan jag gör någonting annat så ska jag fortsätta rensa bilder från facebook. Har raderat ungefär 10-15 album... Orkar inte med alla dessa bilder.




     inlägget skrivet: 18:18:26 - 2011-10-22

Promenad + solning

Igår blev det pizza och filmkväll hos Jonas (jonas kompis) och hans kompisar. Drygt att båda heter jonas, haha!
Har precis käkat och kollat på desperate housewives. Nu blir det lång promenad och solaaaaa. Har aldrig känt mig så äcklig som jag känner mig nu........... blä hejdå

     inlägget skrivet: 00:30:26 - 2011-10-19

Ännu en lugn dag

Har inte gjort något speciellt idag heller. Kollat på massa desperate housewives avsnitt. Har blivit besatt!!
Sen på kvällen åkte jag älskling och jonas.j till maxi och storhandla. Det behöves verkligen.

Just nu kikar jag på lite tågbiljetter från gävle till trollis. Lillasyster vill så gärna komma ner. Skulle vara så himla skoj om hon kom hit. och min andra lillskrutt förståss :)




Nästa vecka kommer ju kusinerna hit iallafall :) och kanske rillepille.

     inlägget skrivet: 03:16:58 - 2011-10-18

Gävle besök

Överraskade familj och vänner med att komma till gävle förra veckan. Haft så skoj och det var varit underbart att umgås med familjen igen. Jonas kom efter någon dag också (: Har hunnit med så mycket under dagarna jag var där. Blev bland annat krogbesök, födelsedagsfirande och massa fika.. haha. Men nu är jag hemma i trollhättan igen.

Har har inte gjort något speciellt idag. Mest städa, packa upp, laga mat och sånt :)