inlägget skrivet: 08:38:50 - 2011-09-30

Gud, gör mig frisk!

Usch, känns som jag ska dö vilken sekund som helst. Sjuk som ett as och vill bara sova. Men kan inte sova mer eftersom jag måste iväg till arbetesförmedlingen idag igen. Man kan nästan tro att det är mitt andra hem nu för tiden..

Blev ingen utgång igår heller, vi gjorde as god mat och kikade på en film istället.

     inlägget skrivet: 10:23:53 - 2011-09-29

Skit påse

Här hemma är vi sjuka och febriga. Mår som en påse skit och känns som huvudet ska explodera. Värst av allt är nästan är att båda har lyckats blivit sjuka. Men hur som helst så var vi iväg på lägenhentsvisning på elefanten igår. Elefanten består av 3 byggnader med bara studentlägenheter och 5 minuters promenad ifrån stan. Och vi har lyckats få en större lägenhet där! Längst upp i minsta byggnaden. Flyttar in slutet på året, HAPPYFACE!! Efter det kilade vi ner på stan en sväng och sen hem och gjorde iordning tacogratäng. Hur gött som helst :)

Idag är älskling ledig från skolan, så vi hade tänkt att hitta på någonting. Men mår så himla dåligt så får se om vi ens orkar gå ut. Annars är det även tänkt att vi skulle partaja ikväll!



     inlägget skrivet: 23:32:40 - 2011-09-24

Skit fula, men skit goda!


Kanel och vaniljbullar med vaniljfyllning i!! Göttans

     inlägget skrivet: 23:30:45 - 2011-09-24

Strandgatan


Fika nere vid vattnet iväntan på att richards tåg skulle rulla in i trollis :)

     inlägget skrivet: 23:24:21 - 2011-09-24

Äldre på en kväll

Igår åkte jag till överby med jonas och jonas. (as drygt att dom heter lika) Det var mest dom som handlade saker. Jag gled mest runt och kikade på nytt. Sen hem en sväng för käk och sen tillbaka till jonas.j för filmkväll. Och vet ni vad det absolut bästa var, att DOM bestämde att vi skulle kolla på bridesmaids. Filmen var as skoj, lätt värt att se!

När filmen nästan var slut kom 2 till killar. Så vi knallade ner till bowlingen. Spelade och drack gott. Sen fortsatte vi kvällen på olearys som hade 2års jubileum. Väldigt trevligt :)

Idag vaknade jag alldeles försent och med fet huvudvärk. Så ikväll har vi bara bakat bullar och lagat jätte god mat. Snorungarna utanför fick mig att känna mig gammal... Dom står och dunkar musik utanför en skola, dricker sprit och tävlar i vem som kan dricka upp snabbast. Här sitter jag och har bakat massa bullar, funderar på att sätta på en film och är skit sugen på kaffe. Känner mig som 50idag..


Haha, så viktigt att jag hade mest poäng ett tag!! (kul att dom glömde bort vad jag hette..)

     inlägget skrivet: 22:55:24 - 2011-09-24

Besök av Richard!

Vår bästa richard kom ju ner till oss i trollhättan, vilket var skit skoj!
Första kvällen hade vi förfest här hemma med jonas klasskompisar, sen ut till Buttlers och Emma och söp tills kropparna sa ifrån. Hände mycket roligt den kvällen :) Sen gjorde vi väl inget speciellt egentligen resten av tiden. Förutom shoppat i överby, bowla på buddys och ätit kina mat. Han stannade ju inte så länge. Men huvudsaken var att vi gick umgås och det gillar vi!



     inlägget skrivet: 01:12:03 - 2011-09-15

Tacksam

Michelle och Matilda fixade klart vår gamla lägenhet idag, underbart! Det var nämligen så att gavlegårdarna inte var så glad på oss för en liten bit på tapeten i vardagsrummet var trasig och samma i sovrummet. Snälla som dom är så tapetserade dom om det istället för att vi skulle få betala jätte mycket. Tack tack tack!!


Herregud vad jag saknar dessa människor!!

     inlägget skrivet: 15:09:54 - 2011-09-13

Regn kaos

Idag är det verkligen regn kaos, det öser ner regn och det kallt som satan i trollhättan. Vägrar gå ut idag. Har iallafall städat hela lägenheten medans Jonas är i skolan. Ska strax sätta på en film trots att det är mitt på dagen.

En liten rolig sak är att jag fortfarande inte fattat att vi har FLYTTAT till trollhättan. Känns som vi är här bara ändå. Men snart inser jag nog att vi inte bor i gävle längre. Idag har vi faktiskt bott här i exakt 3 veckor. Innan vi flytta så fick jag en jätte stor och fin korg med bara gävle saker i av underbara vänner.

Här här en liten del av allt som låg i korgen

     inlägget skrivet: 13:33:44 - 2011-09-13

13år till spillo.. eller?

Nu börjar det bli små tråkigt att inte ha något jobb. Innan njöt jag mer eller mindre av att inte ha några måsten eller en viss tid jag måste gå upp. Jag tror jag inte är ensam om det. Jag är inne på arbetesförmedligen konstant och kollar. Men varenda jobb som finns här lär man ju ha ett körkort.

När vi flytta hit så ringde jag arbetesförmedligen samma vecka. För behöver en ny handledare/handläggare, vet inte vad det heter. Och har inte fått en tid förens nu på fredag. Hon heter föresten svettlana... haha, jag trodde inte man kunna heta så på riktigt. Hoppas hon är bra iallafall.

Jag har gått i skolan i 13 år och haft godkända betyg, ge ma ett jobb!


     inlägget skrivet: 02:53:46 - 2011-09-12

Bio i trollis

Idag har vi varit på bio för första gången i trollhättan. Biografen är ju väldigt liten jämför med i Gävle. Men det car charmigt på sitt egna lilla vis. Det blev jägarna 2. Så himla bra!! Älskade att det var så spännande hela tiden. haha!

Tidigare idag har vi kolla runt efter en ny lägenhet. Känner att vi vill komma närmare stan och skulle vara skönare om vi bodde lite större. Lägenheten vi bor i nu är faktiskt helt okej och det är det bara 10-15 minuters promenad från stan. Men det är en obehaglig skog man lär gå förbi eller igenom när man ska någon starns. Gå där på dagen är inga problem men kvällen är mindre rolig. Ochn nattbussarna går inte speciellt bra heller. Men som sagt, vi kikade lite idag och hoppas vi hittar en bättre :)


hahaha hatar den här bilden egentligen, men jävla svårt att hålla sig för skratt när man ser den.

     inlägget skrivet: 19:48:50 - 2011-09-10

Min bästa


     inlägget skrivet: 19:46:59 - 2011-09-10

Tre träd, en hand

Här om dagen var vi i överby och shoppade. Jonas var snäll och köpte nya grejer till mig :) Fick en tröja, ett linne, örhängen och ett smyckesställ. Just nu är han på slussbalen. Skulle egentligen ha följt med, men hade ju såklart glömt min balklänning i Gävle. Men det är inte hela världen. Myser framför tvn och väntar på att fångarna på fortet ska börja :)



     inlägget skrivet: 14:45:10 - 2011-09-09

Lyckorus

Har världens bästa pojkvän, har en resa att se framemot, det är jätte fint väder idag, jag vaknade tidigt idag, richard kanske kommer idag/imorgon, fyllde garderoben med nytt igår. Har fått nå lyckorus och är på jätte bra humör.

Nu storstädning och matlagning. Inte det roligaste, men det gör ingenting. För idag mår jag så bra!



     inlägget skrivet: 08:52:42 - 2011-09-08

Ännu en sömnlös natt

Har inte sovit en blund. NU 08.50 börjar jag bli trött.... Men tyvärr kan jag inte gå och lägga mig. Nej för jag ska till äckel arbetsförmedligen trots att jag har varit på exakt samma möte fast i Gävle.  Och direkt efter ska jag iväg och lämna mitt cv på några ställen. Tror ni jag får sova efter det? Nej såklart inte, för då ska jag och jonas åka till överby och handla lite nytt. Fast det är ju skoj så gör ingenting att jag inte får sova.

Ha en bra dag, ciao!

     inlägget skrivet: 04:04:52 - 2011-09-08

Someone I look up to


     inlägget skrivet: 03:58:22 - 2011-09-08

Olearys

Idag runt 9 tiden bestämde vi oss för att käka på stan istället för hemma. Sagt och gjort, Olearys fick det bli :) Efter det gick Jonas till kåren och jag knallade hem och påbörja mitt nya cv.. sen när jonas kom hem gjorde vi klart det. Utan Jonas hade det inte stått så mycket på det där pappret.. haha! Men nu är jag skit nöjd och ska förhoppningsvis lämna in på ett ställe här i trollan :)


underbart

     inlägget skrivet: 04:10:44 - 2011-09-06

Klackar till salu

Alla skor är i storlek 37-38 och självklart i bra skick. Om någon skulle vara intresserad eller ha några frågor.
Kontakta mig på [email protected]





     inlägget skrivet: 02:16:07 - 2011-09-06

More happiness

Lyckobesked nu på kvällen, 3st favoriter från gävle kommer hit!!!! Richard kommer förmodligen nu i veckan. Michelle och Matilda kommer i början på oktober. Är så himla glad just nu :)






     inlägget skrivet: 18:39:24 - 2011-09-02

Hur lycklig!?


Fick precis reda på att Johanna kommer förmodligen till filli när jag är där. Hon stannar i en månad!! Nu hoppas vi på bra besked från gretch också, så hon också kan följa med. Jag är så glad :)


     inlägget skrivet: 01:53:44 - 2011-09-02

Äntligen


Idag fick jag världens bästa sms, pappa skrev att han hade betalat och bokat resan i vinter. 28 november far jag till filippinerna och stannar i hela 7 veckor, nästan 2 månader. Det ska bli så himla kul, men så himla tråkigt att inte min älskling ska följa med den här gången. Det fick tyvärr bli så det här året.

Tack för allt pappa