inlägget skrivet: 18:06:52 - 2011-12-28

28:e December

Här på bloggen händer det inte mycket, har ingen lust att skriva nu för tiden. Finns roligare saker att göra just nu. 
Blir mer i framtiden kommer det nog dyka upp ett och annat inlägg!
Jag njuter av livet så länge

     inlägget skrivet: 18:58:20 - 2011-12-16

16:e December

Har varken haft lust eller ork till att skriva någonting. Har haft ont i huvudet flera dagar i rad nu. Men nu är det mer eller mindre över. Det är värst när jag ska sova. Men hur som helst så har jag träffat 3 tjejer från Sverige. Blev lite kortspel och sånt igår. Idag var det 50års kalas i pundakit. Så där har jag hängt idag!
Därefter åkte jag till SM i olongapo som precis har öppnat bottenvåningen. Hittade lite ögonfransar och sminkborttagning. Efter det så blev det en sväng förbi city square och nattmarknaden. Fick med mig parfym och skor.
Nu ligger jag hemma och pratar med jonas på skype. Han har precis fått nycklarna till vår nya lägenhet i trollhättan. Gött!

     inlägget skrivet: 18:52:28 - 2011-12-13

13:e December

Igår åkte in till stan och tog en timmes massage, så himla skönt! Efteråt hittade jag ett shopping ställe som jag aldrig har varit på förr. Men hade inte så mycket pengar på mig just då, så jag åkte dit idag istället. Hittade lite saker iallafall :) Fyndade lite kläder, ett par skor och 2 parfymer. Nöjd och glad!
Annars har jag hängt nere vid poolen och varit på harleys och kikat på biljard. Inte så toktigt det heller. Nu är jag hemma och har precis skypat med min finaste. Ska kika på en film och sen försöka sova.
Bild från förra året när vi var uppe i baggio

     inlägget skrivet: 09:52:48 - 2011-12-12

12:e December

Gick upp ganska tidigt trots att det blev alldeles för sent igår, solen stekte på som satan! Så nu har jag äntligen börja få färg :)

     inlägget skrivet: 09:38:35 - 2011-12-12

12:e December

Igår blev det sola, kika på biljard och utång med far på kvällen :) As dåliga bilder dock. Hade bara mobilen med mig!

     inlägget skrivet: 09:05:19 - 2011-12-12

12:e December

Förrigår hängde jag med papi på tävling. Satan vad varmt det blev. Men lyckades hitta lite skugga :) På kvällen blev det nattmarknad igen, Mycket skoj :) 

Hittade en söt kompis på väg hem också!

     inlägget skrivet: 18:17:56 - 2011-12-09

9:e December

Nu på kvällen åkte jag in till nattmarknaden. Brukar vanligtvis hitta massa saker där. Men idag blev det ingenting. Så istället blev det åka karusell med Aljen, spela lite spel och dricka smoothie. Nu är jag hemma och ska snart skypa med min fina.

     inlägget skrivet: 05:18:31 - 2011-12-09

9:e December

Idag tog jag mig en redig sovmorgon för att jag satt och skypa med jonas fram till 5 imorse. Men det spöregnar idag så det gör ändå ingenting att jag missa bästa soltimmarna. Gör ingenting att det regnar heller för den delen. Har nå fruktansvärt ont magen.
Hela min värld ♥

     inlägget skrivet: 20:54:16 - 2011-12-08

8:e December

Idag tittade solen fram efter frukosten. Så hängde hemma i poolen med musik i öronen och alldeles för mycket olja på kroppen. Men äh, hellre en vandrande chokladboll än vitlök..

     inlägget skrivet: 20:20:02 - 2011-12-08

8:e December

Dessa böcker köpte jag mig innan jag åkte iväg. Precis läst klart bingos bok, och ska börja med blondinbellas nu ikväll!

     inlägget skrivet: 20:13:19 - 2011-12-08

8:e December

När vi kom fram till alaminos hade det hunnit blivit eftermiddag så det var ingen idé att åka ut på öarna. Istället checkade vi in på ett hotell pappa kände till. Dock var maten äcklig och jag hade en jobbig ödla på rummet. Jag brukar inte ha nå problem med ödlor. Men när den skulle ligga precis oavnför mig hela tiden blev jag rädd. haha! Så jag bytte säng. Men så följde den efter. och så där höll jag på sent in på natten.
Men hur som helst, klockan 7 gick vi upp och åt frukost iallihopa. Sen hyrde vi en båt och åka ut på några öar :)

     inlägget skrivet: 17:09:23 - 2011-12-08

8:e December

Innan vi åkte iväg till hundred islands dagen efter så tog vi några stopp på vägen, Här kommer lite bilder från det.

     inlägget skrivet: 15:49:11 - 2011-12-08

Bolinao

I söndags åkte jag iväg med ett gäng svenskar till hundra öarna och bolinao. För lite utflyter och bad. Besökte 2 grottor som man kunna bada i bland annat. Första stoppet blev bolinao där vi bodde på ett JÄTTE fint hotell som heter para del sol.med egen strand och sånt. Blev bada så fort vi kom fram och sen hängde vi mest i resturangen som var på stranden. Åt, drack och kolla på solnedgång.
När det var sovdags så hade lito redan somnat. (jag delade rum med han) Hela rummet skakade för att han snarkade så högt. Nej men nästan, haha! Låg med musik i öronen i ungefär 3 timmar innan jag fick lite sömn. Men jag gillar han ändå, bästa lito!

     inlägget skrivet: 15:09:50 - 2011-12-08

Nya mobilen

Så här ser min mobil ut numera, haha! Även fast den är gammal och har knappar så gillar jag den ändå. Har den och min andra. För iphonen är låst till telia. Så har en ball nokia här i filli! 

     inlägget skrivet: 14:09:14 - 2011-12-01

Framme i mitt paradis

Hallå Sverige!

Kom fram till filippinerna igår förmiddag. Resan gick bra trots allt. Dock satt jag brevid ett gammalt par. Blev lite jobbigt när maten kom. Tycker inte om att äta med sånna där jätte gamla egentligen. Men som tur var hade jag köpt med mig en macka och godis som jag åt senare när alla andra var klara. Men annars var dom jätte trevliga. Men ett tag trodde jag seriöst att gubben som satt brevid mig skulle dö. För helt plötsligt började han tok svettas, blev helt tom i blicken och slutade andas. Frun hans reste sig och skrek efter flygvärdinorna. Dom kom springades och det blev ett himla liv på flyget eftersom alla vela se och hjälpa till. Där satt jag precis brevid och hade inte en aning om vad jag skulle göra. Men som tur var så löste det sig med stackas lilla gubben.När jag väl kom fram så stod bästa lito och hans fru och väntade på mig. Eftersom jag inte hade sovit på nästan ett dygn så slockna jag i bilen.
Imorse när jag vakna hade jag tänkt bada hemma i poolen. Men när jag såg att det hade hoppa i en groda så blev det inte så mycket bada hemma. Åkte istället iväg till harleys för frukost och sen treasure island för sol och bad!
Sitter på harleys just nu och väntar på att min fina ska logga in på skype. Det har bara gått 2 dagar och jag saknar han så att det gör ont redan.